Start
Gun-Britt Österström

Coaching

Många av oss hoppas att det ska bli bättre imorgon – också går åren. Är det något i ditt yrkesliv eller på det personliga planet som skaver och gnager? Kanske har du försökt ändra på det mesta och ändå kommer du bara tillbaka till ruta ett.

Coaching handlar om att göra svåra dilemman konkreta. Var du är idag och vad du kan göra för att ta dig dit du vill vara imorgon. Utmana dina invanda tankar, föreställningar och ditt sätt att vara. Lås upp och frigör din potential.

Jag som coach kan hjälpa dig att göra förändringar i din tillvaro. Speciellt om du känner att du styrs av omständigheter och ofta tänker/agerar utifrån ”jag måste, jag borde, jag skulle ha, jag vet inte”.Välkommen

2023-2-2

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt