Start
Gun-Britt Österström

Coaching fÖr grupper

De flesta i en grupp vill nästan samma sak: Dra åt samma håll, ha högt i tak, lösa konflikter i tid, samarbeta, kommunicera öppet och ärligt. Men i verkligheten kan det vara svårt. Det är lättare att prata om samarbete än att samarbeta.

I min coaching för grupper lyfter vi fram problem i ljuset på ett värdigt sätt. Vi vänder och vrider på problematiken på ett konkret och verkligt sätt. Till slut fokuserar vi på möjligheter som gruppen själv arbetar fram.

Mitt arbetssätt är upplevelsebaserat och min ambition är att skapa ett klimat för arbetsgruppen där människan, organisationen och ekonomin gynnas samtidigt.

Samarbeta bättre. Läs mer

För företag

För individer

Välkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt