Start
Gun-Britt Österström

NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT...

Nya kurser...

Grundkurs i medveten andning. Läs mer

Energicoaching och andning till vardags.  Läs mer

Kurser fÖr individ och fÖretag

Här är mitt kursutbud för coaching i livet och arbetslivet – både för individer och företag. Dynamiken som uppstår när vi ska samarbeta med oss själva och varandra är bortom yrkestillhörighet. Utmaningen är att arbeta med våra känslor och upplevelser som ju spelar så oerhört stor roll i våra liv, och som vi inte alltid vet hur vi ska hantera.

Varje kurs har en speciell fokus, men alla är upplagda på samma sätt: På första träffen bestämmer vi inriktning och upplägg. Hur många gånger vi behöver träffas varierar. Ibland räcker det med en gång och i andra fall kan allt ifrån fem till tolv sessioner behövas. Även coaching via telefon fungerar.

Livskompaniet har ramavtal med Sundsvalls kommun, Timrå kommun, Ånge kommun, Härnösands kommun och Sollefteå kommun.

För företag

För individer

Välkommen

2023-2-2

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt