Mindfulness som metod
Gun-Britt Österström

Mindfulness som metod

Mindfulness betyder att leva medvetet närvarande stund för stund. Det är en underbar och enkel metod att komma närmare sig själv och mogna som människa. Vi låter helt enkelt allt vara precis som det är. Vi möter oss själva i stunden istället för, som vi är vana att göra, att fly iväg.

Acceptera är något helt annat än att tycka om. I Mindfulness tränar vi på att låta allt vara precis som det är. Allt vi trycker undan växer och allt vi plockar fram i ljuset tenderar att minska.

Andningen är ett centralt redskap i mindfulness. Genom att medvetandegöra andningen kan vi lära känna oss själva, observera och acceptera varje situation för sig. I min coaching använder jag mig bland annat av mindfulness som metod.

Välkommen

2023-2-2

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt