Start
Gun-Britt Österström

Mindfulnesscoaching

För dig som är trött och sliten, som inte förmår få ihop livspusslet. Du går ofta omkring med en oro som kanske är akut eller som ett bakgrundsbrus – som kostar massor av kraft. När vi tömt ut all energi blir tröttheten mer och mer påtaglig. Det är svårt att sova sig pigg. Ofta kan vi inte sova eller somnar som stockar och vaknar lika trötta. Detta ökar stressnivån ytterligare och många hamnar i en ond cirkel där energidepåerna aldrig hinner laddas. Andningen blir grund och kroppen blockerad.

I mindfulnesscoaching är fokus på andning och kroppen. Väldigt ofta när vi bara snurrar runt i tankar och inte förmår vila har den mesta energi vi har stannat i huvudet. Där alstras fler och fler tankar, det känns som de föder sig själva. Vi behöver helt enkelt bryta en vana. Coaching kombinerat med mindfulnessträning är väldigt effektivt och livgivande. Upplägg finns för både individ och grupper.

För företag

För individer

Välkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt