Start
Gun-Britt Österström

Om Livskompaniet

Min mission i Livskompaniet är att ge människor förutsättningar att gynna sig själva, varandra och livet. Men hur gör man? Som de flesta andra har jag genom åren sökt frid, kärlek, framgång och lycka. I dag vet jag att jag letade på fel ställen.

Det är svårt att foga ihop livets alla pusselbitar. Speciellt när de blir fler och fler och ekorrhjulet bara snurrar fortare. Den allt snabbare takten leder till ökad stress, högre krav och olustkänslor. Det är lätt att vi blir trötta, sjuka, apatiska, konfliktbenägna och sover dåligt. Det är lätt att vi tappar bort oss själva.

Om inte du har tid eller ork att ta kommando över ditt eget liv – vem ska då göra det? Det kan handla om något så simpelt som att bryta vanor. Ta chansen att ge en present från dig själv till dig själv.

Välkommen

2023-2-2

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt