Start
Gun-Britt Österström

Om mina misstag

Idag kan jag tacka mina misstag för mycket. Att jag valt att arbeta med coaching är bland annat alla mina misstags förtjänst. Jag har alltid velat förstå varför just dessa misstag måste begås av just mig. Vad skulle och ska jag lära mig? När jag inte velat förstå har livet gett mig ännu en chans, ett nytt misstag av liknande karaktär och ibland till och med ett värre. Det har blivit många med åren…

Det största misstaget i mitt liv var en konkurs. Den gjorde att mitt liv helt ändrade riktning. I dag är det svårt att se den som ett misstag, men då det begav sig var det milt sagt en katastrof. Vilka är dina misstag? Kan du se att de förändrat ditt liv?

« TillbakaVälkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt