Start
Gun-Britt Österström

Självförtroende och självkänsla

Mycket i livet går ut på att prestera och att arbeta hårt. Själv blev jag väldigt bra på det. I skolan, i arbetslivet och som företagare ville jag vara bäst. Uttryckt koncist: Jag fick större och större självförtroende. Jag visste att jag hade en kraft att icensätta mina drömmar, att få dem i hamn.

Men med självkänslan, ni vet det som handlar om självvärde, tillit och närvaro, var det sämre ställt. Vem är jag om inte agendan är inbokad med saker att göra? Vad var jag värd då jag inte hann med? När självförtroendet är stort och självkänslan låg är man liksom aldrig bra nog….vad man än gör. Bra självförtroende kan bli ett skydd mot svag självkänsla. Känner du att du måste vara duktig hela tiden? Vågar du känna efter vad du vill innerst inne? Står du för den du är? Sätter du dina gränser?

« TillbakaVälkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt