Start
Gun-Britt Österström

Tillit

Tillit, det är att veta fast man inte vet, konstigt, men med ökad självkänsla, ökat självvärde blir man tydligare både mot sig själv och andra. Man får en helt annan styrka, som inte bara har med prestation att göra. Livet blir enklare och roligare. Man vet att man misslyckas ibland och ändå är värd det bästa.

Jag har, hur än livet far fram med mig, en allra bästa vän i mig själv. Några goda skratt kan bli följden av de dråpligheter som har hänt. Inte på en gång men senare. Jag kommer igen fortare, tar nya tag för jag vet att det inte är hela världen.

Litar du på dina egna känslor? Vågar du lita på andra? Hur accepterar man även det man inte gillar?

« TillbakaVälkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt