Coaching
Gun-Britt Österström

VAD GÖR JAG SOM COACH

Se mig som din personliga tränare för din inre och yttre utveckling. Ett koncist, specifikt och generöst bollplank som hjälper dig att besvara dina egna frågor och hitta dina egna lösningar.

Jag inspirerar och motiverar. Jag är neutral och ser dig utan att värdera eller döma. Jag ser dina framsteg och gläds med dig. Jag lyfter även upp det som är dolt så att du lättare kan hantera låsningar eller svårigheter. Jag utmanar dina begränsningar i lagom takt.

Din utvecklingsresa ska vara trygg och säker. Jag hjälper dig att planera och strukturera så att du håller dig på banan på ett för dig gynnsamt sätt.

Även om du inte vet vad du vill är coaching ett sätt att ta reda på det för att komma vidare. Coaching utgår alltid från din situation och din verklighet, det är också där som svaren på dina frågor finns.

En coach har alltid tystnadsplikt.

« Tillbaka

Välkommen

2023-3-23

Nya kurser:
NÄR ORDEN FASTNAR OCH LUFTEN TAR SLUT.

Kära vänner!
Ta chansen att ge dig själv en upplevelse av hur stor roll andningen spelar i våra liv.

Den meditationsform jag vill dela med mig av är den enklaste av de enkla. Andas in och ut på lite olika sätt... effekten är både grym och magisk.

Medveten andning var den första meditations- form jag kom i kontakt med. Har sedan dess använt den i mitt liv i stort sett varje dag.
Den är också mitt bästa redskap när jag arbetar med andra.

Ena kursen vänder sig till nybörjare och den andra till de som vill vidare i sin utveckling. Men båda lovar en upplevelse för kropp som själ och en kunskap du har nytta
av hela livet.

Klicka på länken högst upp för att läsa mer.Hälsn Gun-Britt